Nu är det höst

Nu finns det inte någon återvändo, nu är det höst. Även om vi fick en lång sommar och höst, så tycker jag att är sorgligt att ”stänga” ner trädgården. Längtan till våren har redan infunnit sig hos mig.

I sommar har det blivit färre trädgårdsbesök i andra trädgårdar och många av våra aktiviteter har ställts in. Det mesta tyder på att Coronapandemin kommer att påverka verksamheten även nästa år.

Jag hoppas att ni kommer med många förslag på aktiviteter och hur de kan genomföras trots pandemin.

Jag vill uppmana er medlemmar att lämna in reportage till vår hemsida från er trädgård. Ni avgör själva omfattning och innehåll. Några bilder med kompletterande text kan räcka och det kan handla om växter, positiva och negativa erfarenheter från sommaren, förändringar ni gjort i trädgården osv. Jag är övertygad om att era bidrag kommer att uppskattas när vi i vinter sitter och drömmer om den kommande våren och sommaren. Du får gärna höra av dig.

3 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

September

Det är trevligt att konstatera att medlemsaktiviteterna ute i kretsens avdelningar kommit igång. Nu måste vi alla vara kreativa och komma med förslag på fortsatt verksamhet trots pandemin. Förmodligen

Den här sommaren är inte lik någon tidigare

Coronapandemin har verkligen påverkat mycket i våra liv. Det gäller även verksamheten inom STA Mittnordenkretsen. Betongkursen får vi avstå från i år och höstmötet med 25-årsjubileum får vi vänta med,

  • Facebook Social Ikon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now