Trädgårdsbilder från kretsen 2020

Från "mina" trädgårdar på Alnö - Gun Hermansson.


Här är några nytagna bilder på snöklocka Leucojum vernum en amaryllisväxt även kallad klosterlilja och snödroppar Galanthus nivalis från min gamla och min nya trädgård. Några sortnamn har jag inte.

Snöklockan är nog 40 år och nu finns den på flera platser i trädgården på Hovid som min dotter Sofia fortsätter med.

De bredbladiga och de dubbla snödropparna är nog 45 år för jag satte en hel del lökar första hösten på Hovid.

Den smalbladiga snödroppen fick jag förra året av Gudrun Frede'n och de växer på Alvik.

27 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Aktiviteter - kretsen

Observera att planeringen även i år kan komma att ändras. Det beror på hur pandemin utvecklas och myndigheternas restriktioner. Inbjudan med detaljerad information kommer ni att få i god tid inför akt

Aktiviteter - Medelpadsavdelningen

Aktiviteter – Medelpadsavdelningen Planen för sommaren är att ett antal trädgårdsbesök samt en träff på temat biodling ska genomföras. Målsättningen för hösten är en aktivitet per månad på tema marktä

  • Facebook Social Ikon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now