top of page

Inbjudan till medlemskväll hos Simons Trädgård
Tid: Onsdag den 6 oktober 2021. Presentationen av växtnyheter

startar kl 18. Dessförinnan kan du se dig om i handels-

handelsträdgården och göra inköp.


Plats: Njurundavägen 18, Njurunda, Sundsvall


Simons Trädgård är en välsorterad handelsträdgård. De har växter och tillbehör för alla årstider som prydnadsträd, buskar, barrväxter, perenner, rosor, fruktträd och bärbuskar. Där finns även snittblommor, krukväxter, presenter och inredningsdetaljer.


Simon presenterar växtnyheter inför 2022. Vi får möjlighet att förbeställa, både från ordinarie sortiment och det nya, med leverans till våren. Han erbjuder 20 % rabatt på beställningarna. Dessutom har vi möjlighet att handla under kvällen med 20 % rabatt på alla växter och 10 % på torra varor och inredningsdetaljer.


Hösten är ju en bra tid för plantering och i början av oktober är det knappast tjäle i marken. För en del växter är det till och med en fördel att plantera på hösten.


Eftersom det är begränsat antal platser, är det först till kvarn som gäller, anmälan senast 30 september. Du mailar din anmälan till Koviljka Erikssan, koviljkaeriksson@msn.com, senast den 30 september. Ange samtidigt om du önskar fika, som Simon har till försäljning - pris 50 kr per person.


Kontakta Ulla-Maria Jonsson om du har frågor, mobil: 072 7300 400,


Välkommen STA Mittnordenkretsen

105 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Sommarplaner

Comments


bottom of page