top of page

Julbrev


Nu är snart det här året slut, som till stor del har präglats av pandemin. Den har påverkat oss alla och i alla sammanhang och det har naturligtvis även gällt för verksamheten i vår trädgårdsförening. Vi har tyvärr varit tvungna att ställa in en del aktiviteter. Lyckligtvis så har det inte gällt hela verksamheten och en del aktiviteter har vi lyckats anpassa till den rådande situationen. Bland annat tvingades vi ställa in den planerade bussresan till Uppland. I stället arrangerade vi resor med egna bilar och trädgårdsbesök hos medlemmar inom vår krets. De uppskattades av deltagarna.


Det råder stor osäkerhet om vilken påverkan pandemin får nästa år. Styrelsen planerar i alla fall, som att det ska vara möjligt med verksamhet i vanlig ordning. Kommer det restriktioner så får vi anpassa oss efter dessa då. Alla detaljer är inte klara ännu, men här ser ni datum för de medlemsaktiviteter styrelsen beslutat om:


· 27 mars Årsmöte i Östersundsområdet

· 3 - 5 juni Resa till Dalarna

· Juni Besök Spezialplant, Hammarstrand

· 31 juli Trädgårdsmarknad, Brynjegård

· September Besök Simons Trädgård, Njurunda, Sundsvall


Vi återkommer senare med datum för besök hos Spezialplant och Simons Trädgård. Utförlig information och inbjudan kommer i god tid inför varje aktivitet.


Ombuden i avdelningarna gör ett fantastiskt arbete och deras engagemang är en förutsättning för de medlemsnära aktiviteterna. I vår krets är vi spridda över en stor geografisk yta. Utan ombuden skulle det vara svårt. Ombuden håller nu på att färdigställa programmet för det första halvåret 2022.


För oss alla i vår förening – medlemmar, ombud och styrelse - är det naturligtvis viktigt med en bra verksamhet. Vi är en ideell förening och varken ombuden eller styrelsen har någon ersättning för arbetet. Drivkraften för ombuden och styrelsen är viljan att utifrån förutsättningarna åstadkomma en så bra verksamhet som möjligt så att ni medlemmar blir nöjda och fortsätter att komma till aktiviteterna.


Med det sagt så vill jag ta tillfället i akt och uppmana er att delta i de aktiviteter som genomförs nästa år. Förberedelsearbetet är lika stort även för det som måste ställas in.


En viktig roll för er alla är att komma med synpunkter på aktiviteter. Det kan gälla både innehåll, form och annat. Återkoppling och stort engagemang från er är som sagt mycket viktig för vår verksamhet.


Stort tack till er alla för det här året. Min förhoppning är att vi ska kunna ha en bra verksamhet nästa år. Jag önskar er alla samt era nära och kära en riktigt


God Jul och Gott Nytt År

12 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Glad påsk!

Comentarios


bottom of page