top of page

Sommarresa till Dalarna

Uppdaterat: 19 mars 2023


Resa till Dalarna – fredag den 3 juni – söndag den 5 juni

Vi är glada att kunna erbjuda en bussresa till Dalarna i år. Det blir åtta besök i trevliga, privata trädgårdar och två handelsträdgårdar, se i bilagan en presentation av de trädgårdar och handelsträdgårdar som vi ska besöka. På bägge inköpsställena får vi 10 % rabatt på ordinarie priser på växter.


Priset för medlemmar är 3 000 kronor om vi blir 30 personer och 3 700 kronor om vi blir 20 personer. Som medlem räknas familjemedlemmar som bor på samma adress. Medlemmar har företräde till resan. I mån av plats kan även icke-medlemmar följa med. Då är priset

3 400 kronor respektive 4 100 kronor. För boende i enkelrum tillkommer ett tillägg på 400 kronor.


I priset ingår bussresa, hotellrum (inkl frukost och boende i dubbelrum), för- och efter-middagsfika lördag och söndag samt enklare lunch i form av sallad eller liknande fredag, lördag och söndag. Ta med eget fika till förmidags- och eftermiddagsfika på fredag. Vi bor på Clarion Hotel Galaxen i Borlänge bägge nätterna.


Skicka intresseanmälan till Koviljka Eriksson mail: koviljkaeriksson@msn.com senast den 9 april. Meddela ditt/era namn, mailadress och telefonnummer samt önskemål om boende. Efter anmälningstidens slut får ni som anmält intresse att delta, information om det slutliga priset att ta ställning till. Det kommer också ett detaljerat program.


Om ni har frågor, kontakta Mona Jonsson 070 5841 490, Karl-Ove Karlsson 070 2602 991 eller Ulla-Maria Jonsson 072 7300 400.


Välkomna/Styrelsen STA Mittnordenkretsen

217 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Vintersådd

Comments


bottom of page