top of page

Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar 25 - 28 mars


Trädgårdsmässan Nordiska Trädgårdar 25 - 28 mars


Mässan genomförs i år digitalt och består av tre delar: Trädgårdsmorgon, Föredragsserien och Trädgårdsträffen. Mer om trädgårdsmässan kan du läsa på: https://www.nordiskatradgardar.se

Som medlem i STA har du rabatt på biljettpriset. Du betalar 110 kronor i stället för ordinarie pris 160 kronor. Rabattkoden finner du i årets TA på sidan 38. När du löst biljett får du tillgång till ca 100 föredrag med fokus på kunskap och inspiration. Du som löser en biljett har tillgång till föredragen under elva dagar, 25 mars-4 april. Många av föredragshållarna är kunniga trädgårdsamatörer som delar med sig av sin kunskap och erfarenhet. I Gunnel Carlssons gröna soffa kan du bla ta del av Gunnels samtal med Peter Knutsson och Gerben Tjeerdsma från STA. Gunnel och Peter samtalar om vad det innebär att vara en trädgårdsamatör och i samtalet med Gerben får du veta hur du lyckas med lökar.

STA har även i år en egen monter på mässan och den är gratis att besöka. I montern finns bla filmer fyllda av inspiration och kunskap. STAs monter kommer att vara klar när mässan öppnar. Här hittar du vår monter: https://www.nordiskatradgardar.se/2021/digital-stands/for--tradgardsamatorerna-sallskapet?sc_lang=sv-se.

I montern kommer det att finnas möjlighet till rådgivning via zoom.

PROGRAMMET

Torsdag 25 mars kl 10-12 Trädgårdsamatörerna Kenneth Nilsson och Inger Palo är i montern. De pratar om hur du kan bli självförsörjande på prydnadsväxter. De ger råd i alla möjliga trädgårdsfrågor samt om växtförökning. Du kan lyssna och ställa frågor via zoom.

Fredag 26 mars kl 14-16 Du träffar tre kunniga trädgårdsamatörer Owe Jaktlund, Ann Christin Holmgren och Anton Sundin. Via zoom kan du fråga dem om allt - t ex sådd och skötsel, ormbunkar, blötbäddar, lundväxter samt om våra trädgårdsresor.

Lördag 27 mars kl 10-12 Då träffar du Trädgårdsamatörerna Berit Johansson och Ulrika Bohman. De ger tips och råd om odling i norr samt om fröer och sådd av prydnadsväxter. Vår ordförande Madeleine Almér finns även på plats och berättar mer om STA. Du kan lyssna och ställa frågor via zoom.

Söndag 28 mars kl 13-15

Det blir fint besök av Gerben Tjeerdsma och Larz Danielsson. De delar med sig av sina favoriter och ger tips till dig som vill ha både vanliga och ovanliga växter i din trädgård.

STA har ett mässerbjudande till nya medlemmar under perioden 25 mars till 11 april. Som ny medlem får man 10 fröpåsar, såråd via E-post. Dessutom får man årets första nummer av vår fina tidning TA, som är fylld med kunskap och inspiration. Som medlem får du TA fyra gånger per år.

109 visningar

Senaste inlägg

Visa alla

Sommarplaner

コメント


bottom of page